Вентиляція закладів харчування
Безкоштовна консультація


Система вентиляції в кафе або ресторані є одним з найважливіших умов їх діяльності. 

p1 p2 p3
Створення комфортних кліматичних умов в залах для відвідувачів і належних умов праці для персоналу – основні завдання, які повинен вирішувати проект вентиляції в кафе і будь-якому іншому закладі громадського харчування. Різнорідність і різне функціональне призначення приміщень – головна трудність, з якою доводиться стикатися в процесі вибору технічних рішень для вентиляції ресторанів і кафе. Додатковим фактором, що ускладнює завдання, є наявність шкідливих факторів виробництва (підвищеної температури і вологості в гарячих цехах і мийних, задимлення і т.д.) Вентиляція ресторанів повинна передбачати активну циркуляцію повітря для кухонь, а в місцях активного освіти і скупчення різних запахів рекомендується встановлювати локальні витяжні пристрої високої потужності (над плитами, мийками, печами і т.д.) Для приміщень гарячих цехів важлива не тільки циркуляція повітря, але і його охолодження.

Для виправлення даної ситуації ми рекомендуємо рекуператор ПРАНА. Це приточно-витяжна система вентиляції з рекуперацією, яка видаляє забруднене та насичене вологою повітря з приміщень, та забезпечує приток чистого повітря. Тому проблема повністю зникає.